piątek, 18 października 2013

Bruschette chrupki chlebowe"pomidory,oliwki i oregano"

Bruschette chrupki chlebowe"pomidory,oliwki i oregano"

Jestem wielka miłośniczką wszelakich chrupków i produktów do chrupania.
A że nasz rynek konsumencki jest coraz bardziej rozbudowany co rusz można natknąć się na jakią "nowość"
Te chrupki chlebowe nie są raczej zbytnią nowością ale dopiero teraz je zakupiłam.
Może dlatego że nie lubię chlebowych grzanek z  białego pieczywa....

Jak smakują?
na pewno są dość twarde,chrupiące...aczkolwiek w ich smaku jakoś nie doszukałam się ani smaku pomidora ani oliwek  tym bardziej oregano....całość smakuje dość specyficznie.






5 komentarzy:

  1. Zrób sobie lepiej domowe bruschette. Te gotowce ze sklepów, to jednak produkt przetworzony, z konserwantami (bo przecież muszą długo się nie psuć) i z olejem podejrzanej jakości (bo nie wierzę, że robią je z oliwą extra vergine).

    OdpowiedzUsuń
  2. Fajnie wyglądają, ale na pewno mają jakieś podejrzane rzeczy w składzie.

    OdpowiedzUsuń
  3. Ja również uwielbiam takie rzeczy... Na pewno to lepsze niż chipsy, ale znowu chyba nie tak bardzo :/ Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  4. Czcionka bloga na iPadzie a zwłaszcza na komórce jest zupełnie nieczytelna. Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń