Bruschette chrupki chlebowe"pomidory,oliwki i oregano"
Jestem wielka miłośniczką wszelakich chrupków i produktów do chrupania.
A że nasz rynek konsumencki jest coraz bardziej rozbudowany co rusz można natknąć się na jakią "nowość"
Te chrupki chlebowe nie są raczej zbytnią nowością ale dopiero teraz je zakupiłam.
Może dlatego że nie lubię chlebowych grzanek z białego pieczywa....
Jak smakują?
na pewno są dość twarde,chrupiące...aczkolwiek w ich smaku jakoś nie doszukałam się ani smaku pomidora ani oliwek tym bardziej oregano....całość smakuje dość specyficznie.
Zrób sobie lepiej domowe bruschette. Te gotowce ze sklepów, to jednak produkt przetworzony, z konserwantami (bo przecież muszą długo się nie psuć) i z olejem podejrzanej jakości (bo nie wierzę, że robią je z oliwą extra vergine).
OdpowiedzUsuńFajnie wyglądają, ale na pewno mają jakieś podejrzane rzeczy w składzie.
OdpowiedzUsuńJa również uwielbiam takie rzeczy... Na pewno to lepsze niż chipsy, ale znowu chyba nie tak bardzo :/ Pozdrawiam
OdpowiedzUsuńjadłabym *___*
OdpowiedzUsuńa jak skład?
Czcionka bloga na iPadzie a zwłaszcza na komórce jest zupełnie nieczytelna. Pozdrawiam
OdpowiedzUsuń