gdy jedzenie staje się wyzwaniem
Strony
Strona główna
Przepisy
o mnie
DIY
Kuchnia okiem faceta
TestujeMY
poniedziałek, 2 grudnia 2013
Na wytrwano.Bukselką, zapiekane z sosem z sera pleśniowego.
Po andrzejkowe pieczenie.
na wytrwano bo ostatnio bardziej do słonego mi aniżeli do słodkiego.
Kruche babeczki z brukselką i innymi warzywami zapiekane z sosem z sera pleśniowego.
1 komentarz:
Julia
2 grudnia 2013 17:05
pysznie wygląda. a rozmiar sprawia, że są idealne na imprezową przekąskę.
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
pysznie wygląda. a rozmiar sprawia, że są idealne na imprezową przekąskę.
OdpowiedzUsuń